Lady Joseph
Klassiska ostkex och biscuits gjord på samma recept sedan 1926 – Lady Joseph
Klassiska ostkex och biscuits gjord på samma recept sedan 1926 – Lady Joseph
Historien om Lady Joseph börjar på Salon de The i Haro, Spanien, år 1926. Här, med en mix av fransk charm och passion för kvalitet, introducerade hon en unik kombination av delikatess och tradition. Lady Joseph introducerade inte bara sina smaker och skapelser utan hon skapade även en tesalong som blev en plats för samhällsammanhang och möten.
Lady Joseph´s unika recept går ut på att koka degen försiktigt och låta den jäsa i över 12 timmar och använda sig av kvarnstensmjöl. På detta sätt skapar Lady Joseph ett ostkex / biscuit som har en härlig krispig konsistens och som är perfekt i storlek för din charkbricka.
Eftersom kvalitet står i fokus är även ingredienserna väldigt viktiga. Lady Joseph samarbetar med små lokala mjölproducenter och som producerar kvarnstensmjöl. Man har använt kvarnsten för att framställa mjölet och detta bibehåller fibret, smaken och luftigheten i mjölet.
Lady Joseph har sedan 1926 alltid haft kvalitet i fokus vid sin tillverkning och produktion och är även det som har gjort dom kända och unika. Andra kunder beskriver hur duktiga Lady Joseph är att få till den perfekta smaken på sina kex / kakor. Ostkexen och kakorna är även i perfekt storlek för sin ostbricka eller till kaffet.